Digitalarkivet er Arkivverkets publiseringskanal for arkivmateriale. Digitalarkivet er gratis å bruke og tilgjengelig for alle.

Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Pressens Faglige Utvalg (PFU) er et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot mediene i presseetiske.

Barndom og bakgrunn Slekt. Edvard Munchs far, Christian Munch, nedstammet fra marineoffiseren Søren Rasmussen Munch (død 1748), som.

Etikk (av gr. ‘sedvane, karakter, personlighet’), den teoretisk-systematiske fremstilling og behandling av handlingslivets moralske problemer; moralfilosofi.

En 67 år gammel kvinne omkom da bilen hun kjørte kolliderte med en buss ved Tronviktunnelen på E39 i Lund natt til mandag. – Føreren av personbilen ble.

– Føreren av personbilen ble erklært død på stedet, og bussen var tom bortsett fra føreren, sier operasjonsleder Kurt Løklingholm i Sørvest politidistrikt til NTB klokken 4.50. Føreren av bussen er en 50 år gammel mann. Han er uskadd. -.

20. sep 2017 Fikk isaksen flere sosiale datingtjenester under cirka 3000 årlige registreringer i 2000 under til KristenDate me traff isaksen. Solid love christian.

Tønsberg er en kommune og by i Vestfold. Kommunen grenser i vest mot Sandefjord, i nordvest mot Re, i nord mot Horten, i øst mot Oslofjorden, og i sør mot Færder.

01.11.2010  · BREVIK (VG) Da Heidi og Leif bestemte seg for å gjenoppta kontakten med faren sin, hadde han sittet død hjemme i stuen i tre år. DØDE HER: I denne.

Politiet mener utenlandske menn reiste til flere norske byer for å stjele verdisaker fra eldre kvinner. – Kvinnene har fått ødelagt slutten av livet sitt, sier politiadvokat. Onsdag må tre utenlandske statsborgere bosatt i Sverige møte i Oslo.

To av de tre mennene som er tiltalt for å ha stjålet verdisaker fra 20 eldre kvinner erkjenner enkelte av tyveriene. – Vi trengte litt ekstra penger for å komme hjem,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *