SKIEN: Da ei 15 år gammel jente forklarte til politiet at faren hennes hadde slått henne, bekreftet også jentas mor og to søsken at hun hadde blitt slått av faren. Men i retten hadde familiemedlemmene en helt annen historie – der sa de at.

Martin Spigseth (Nes Ski) i G13-14 var raskest av de som gikk kort løype i kveld og han hadde best sammenlagt tid av de som har gjennomført kort løype i alle.

Gudauri Ski Lift accident Leaves at Least Ten injured - Part 2VM-vertens hemmelige tragedie – Det utløste en av de verste tragediene på en russisk idrettsarena. Men det tok mange år før.

På en isete og smal trapp falt angivelig en ung jente. Hun mistet.

En to år gammel jente ble savnet fra sitt hjem i Lerkeveien på Gulset onsdag ved 18.30-tiden, melder politiets operasjonsleder. Jenta var kun iført bleie, og ble.

I fem år har H.K.H. Kronprinsen samlet unge ledere og talent i alderen 20-40 år på forskjellige steder i landet for å snakke om framtidens Norge.

Bergen er en by og kommune i Hordaland; og et tidligere fylke (til 1972) på Norges vestkyst, omgitt av «De syv fjell», og omtalt som «Vestlandets hovedstad».

Her legges quizene fra Martinique ut.

14: Johanne Nilsdatter fra Kvæfjord i Troms var den siste i Norge som ble brent på bålet, dømt for å være ei heks.

Savner norske skiskytterstemmer i dopingdebatten: – Egoistisk – Vanskelig tema Den svenske OL-helten Sebastian Samuelsson var blant dem som boikottet verdenscupen i russiske Tjumen på grunn av kritikkverdig russisk dopingarbeid. Siden da har han opplevd hets fra Russland, og skulle gjerne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *